O prostituată și “peștele” ei, reținuți de polițiștii din Bacău

Polițiștii din Bacău au reușit să destructureze o rețea de prostituție, despre care au aflat de pe internet. Clienții erau racolați de pe un site de profil, iar orgiile aveau loc într-un imobil din Bacău, unde au avut loc percheziții. Potrivit anchetatorilor, capul rețelei era un bărbat de 24 de ani din București, care a racolat o tânără din Ialomița, de 21 de ani. Cei doi își desfășurau activitatea în Bacău, iar pusă în fața probelor, tânăra a mințit, luându-i apărarea proxenetului.

Asupra bărbatului s-au găsit 3000 de lei, bani câștigați din vânzarea de plăceri trupești. Potrivit unor surse, în respectivul imobil din Bacău ar fi ajuns și alte tinere care au fost determinate să se prostitueze.

Deși prostituția nu mai este incriminată de Codul Penal, tânăra a fost reținută. Ea este acuzată de mărturie mincinoasă.

“ Bărbatul de 24 de ani şi tânăra de 21 de ani au fost reţinuti de poliţişti pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentaţi Judecătoriei Bacău cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de proxenetism şi mărturie mincinoasă”, a declarat inspectorul principal Cătălina Păduraru de la IPJ Bacău.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.