Dau mii de euro unor escroci. Prin ce metodă sunt păcăliţi băcăuanii

Cunoscuta metodă „Accidentul” îi îmbogăţeşte pe escroci. Numai zilele trecute, în municipiul Oneşti, o persoană a fost înşelată, iar o alta a avut noroc de intervenţia poliţiştilor şi nu şi-a pierdut banii. Unul dintre suspecţi a fost reţinut.

Ofiţerii de investigaţii criminale ai municipiului Oneşti au reușit identificarea a doi bărbaţi, bănuiţi că ar fi înșelat mai mulți cetățeni pe care îi anunțau telefonic că o rudă a lor a provocat un accident rutier grav. Pentru „rezolvarea” situației spuneau că este nevoie de plata imediată a unei sume de bani.
În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat doi bărbați, unul de 29 ani și altul de 49 ani, ambii din județul Constanţa, bănuiți că, săptămâna aceasta, ar fi încercat să înșele un bărbat de 69 ani, din Oneşti, folosind metoda „Accidentul”, cu 5.000 de euro şi 700 lei.
Pe o altă persoană a reuşit să o înşele cu 2.000 de euro şi 13.800 de lei, prin aceeași metodă. Suspectul de 29 ani a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la înşelăciune, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.