De astăzi, programul de la Paşapoarte a revenit la NORMAL

În luna august, de luni până vineri, ghişeele au fost deschise între 8.30 şi 18.30, tocmai pentru a se face faţă numărului mare de solicitări.

De luni, 3 septembrie, programul de lucru de la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple (SPCEEPS) Bacău a revenit la normal, după ce a trecut perioada aglomerată.
Asta înseamnă că cetăţenii se pot adresa angajaţilor de aici în fiecare zi lucrătoare, între orele 8.30-16.30, iar miercurea de la 8.30 la 18.30.

Cei care au nevoie de un paşaport, se pot programa on-line, pe site-ul Instituţiei Prefectului, la secţiunea Eliberări Paşapoarte, sau pot obţine un bon de ordine personalizat, de la sediul Serviciului.

Prefectura Bacău, prin SPCEEPS, a înregistrat şi soluţionat, de la începutul anului până la data de 31 august, un număr de 31.927 de solicitări de pașapoarte, cu 4.000 de cereri mai mult față de aceeași perioadă a anului anterior. Totodată, 590 de băcăuani s-au putut adresa şefului serviciului, în fiecare zi, pentru cazurile urgente.

Numai în luna august, au fost înregistrate și soluționate 6.525 de cereri, din care 5.038 pentru pașapoarte simple electronice şi 1.487 pentru pașapoarte simple temporare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.