Elevii de 10 la BAC şi Evaluare, premiaţi de Guvern

Stimulentele financiare se acordă pentru toţi elevii care au obţinut media generală 10 la examenele naţionale din acest an. Din judeţul Bacău, 26 de elevi vor fi pe lista celor premiaţi.

Elevii care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională şi la examenul de Bacalaureat, din acest an, vor fi premiaţi, în semn de apreciere pentru rezultatele obţinute.
Potrivit unei hotărâri de Guvern, sumele acordate vor fi în valoare de 1.000 de lei pentru fiecare absolvent care a obţinut media 10 la Evaluarea Naţională, respectiv de 3.000 de lei pentru fiecare absolvent de liceu care a obţinut media 10 la examenul naţional de Bacalaureat 2018.
În judeţul Bacău, 17 elevi au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională, iar alţi 9 absolvenţi de liceu au obţinut media 10 la BAC.
La nivel naţional, vor beneficia de aceste stimulente 345 de absolvenţi de clasa a VIII-a, care au finalizat Evaluarea Naţională cu media 10, respectiv 139 de absolvenţi de clasa a XII-a care au încheiat cu media generală 10 examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.