Forţe proaspete în Poliţie şi Jandarmerie

De astăzi, 17 absolvenţi ai şcolilor de poliţie s-au alăturat colegilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău. Aceştia au fost repartizaţi atât în mediul urban, cât şi în mediul rural, pentru îmbunătăţirea modului în care poliţiştii răspund la solicitările cetăţenilor. Ei sunt proaspăt absolvenţi ai Şcolilor de Subofiţeri de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina şi „Septimiu Mureşan” din Cluj.

Foto: GJM Bacău

Şi în rândurile Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău au intrat, tot de astăzi, 20 de absolvenţi ai Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, care au ales să-şi desfăşoare activitatea la această unitate. Comandantul GJM Bacău le-a prezentat noilor colegi istoricul, misiunile şi activităţile unităţii şi le-a urat succes în cariera aleasă.
În perioada următoare, ei vor urma, sub directa coordonare a tutorilor profesionali, un program de pregătire pe parcursul căruia vor cunoaşte specificul activităţilor ce revin grupării în zona de competenţă, dar vor învăţa şi cum să comunice cu cetăţenii pe timpul misiunilor executate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.