FOTO-VIDEO: Tragedie la Cașin! O fată de 9 ani și mama ei au ars de vii într-un incendiu izbucnit de la o lumânare. Cele două nu mai aveau curent electric, din cauza sărăciei

Tragedie, azi-noapte, în satul Cașin, unde două localnice, mamă și fiică, și-au găsit sfârșitul într-un mod cumplit. Cele două, de 34 și 9 ani, au ars de vii, după ce un incendiu devastator le-a cuprins locuința în care stăteau cu chirie.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 3 dimineața, iar flăcările au fost văzute întâmplător de un echipaj de pe ambulanță, care se deplasa la o intervenție. Cadrele medicale i-au alertat imediat pe vecini, în timp ce fratele femeii care locuia în casa cuprinsă de flăcări a sunat la pompieri. În doar câteva minute, toți vecinii au sărit în ajutor, care cu ce a putut, în încercarea de a stinge flăcările. Fratele femeii a încercat zadarnic să intre în casă pentru a-și salva sora și nepoata. Din păcate, când pompierii au reușit să spargă ușa, era deja prea târziu. Imaginea care li s-a înfățișat salvatorilor a fost una de coșmar: fata de 9 ani era carbonizată în pat, în timp ce trupul ars al mamei ei era pe jos, semn că femeia s-a trezit și a încercat să se salveze, dar nu a reușit, cel mai probabil intoxicându-se cu monoxid de carbon.

Pompierii s-au luptat mai bine de două ore cu flăcările, iar în final din casa în care cele două stăteau cu chirie nu au mai rămas decât pereții.

Pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unei lumânări ori a unei candele lăsată aprinsă. Cu adevărat dramatic e că flacăra a ars pentru că cele două nu aveau curent electric. Locuința fusese deconectată de la rețeaua de electricitate pentru neplata facturii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.