FOTO: Gestul deosebit al unui polițist local din Bacău: i-a oferit propriile mănuși unui om al străzii, care era înfrigurat

Bărbatul a fost preluat de autorități și dus la un adăpost

Gest impresionant făcut de un polițist local din Bacău! În timp ce se afla în exercițiul funcțiunii, în zona de Sud a municipiului, Florin Acsinte, polițist local în cadrul Serviciului Siguranță Rutieră și Eliberare Permise de Liberă Trecere, a observat un om al străzii care suferea de frig. Bărbatul își freca mâinile în încercarea de a se încălzi. Atunci, polițistul local a renunțat la mănușile sale albe cu care dirija circulația, oferindu-i-le omului străzii, ca să-și încălzească mâinile. Pentru că persoana respectivă era vizibil înfrigurată și manifesta anumite deficiențe de comunicare, s-a apelat la 112, bărbatul fiind preluat în vederea acordării de ajutor de specialitate.

Gestul polițistului a fost făcut public de Poliția Locală Bacău, care îl felicită pentru ceea ce a făcut.

“În contextul avertizărilor meteorologice din această perioadă, rugăm cetățenii municipiului Bacău care observă persoane fără adăpost, oameni ai străzii care se adăpostesc în scări de bloc sau în alte locații improvizate, să apeleze cu încredere Dispeceratul Poliției Locale la numărul scurt 0234/986, pentru a lua măsurile ce se impun în astfel de cazuri”, este apelul lansat de polițiștii locali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.