Întrebarea care macină un oraș întreg: când vine apa la Onești?

Furnizarea apei potabile a fost reluată, în această dimineață, la Tg. Ocna, după finalizarea lucrărilor de remediere a avariei apărute în cursul zilei de duminică.

Populația din Onești așteaptă cu înfrigurare momentul în care va curge din nou apă la robinete.

Veștile pentru ei nu sunt chiar cele mai bune, iar oamenii mai au de așteptat câteva ore, din cauza lungii conductei, care se întinde pe o lungime de aproape 29 de km.

Potrivit reprezentanților RAJA Onești, trebuie să mai treacă niște ore până când apa va curge din nou.

“Avand in vedere lungimea si diametrul conductei de aductiune, dar si faptul ca pe traseu mai sunt alimentate 5 localitati, din estimarile echipelor de interventie apa va ajunge la rezervorul Cuciur, de unde este alimentat orasul Onesti, in aceasta dupa-amiaza, in jurul orei 15,00. In functie de debitul apei ce ajunge in rezervor, RAJA Onesti va relua alimentarea cu apa a abonatilor din municipiu in aceasta seara. ​​Asiguram inca o data toti abonatii din Onesti ca imediat ce se va asigura nivelul minim de pompare din rezervorul Cuciur, echipele noastre vor efectua manevrele de vane pentru reluarea alimentarii cu apa a municipiului Onesti, in conditiile tehnice si de calitate prevazute de lege”, se arată într-un comunicat de ultimă oră al RAJA Onești.

​​

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.