Lucrările la rezerva de apă încep în martie

Primarul Cosmin Necula a convocat grupul de lucru pentru implementarea proiectului Rezervei de apă a municipiului Bacău, în contextul finalizării proiectării pe acest obiectiv de investiții vital pentru oraș.

După ce vor fi obținute avizele de specialitate, proiectul va merge la Consiliul Județean în vederea obținerii autorizației de construire.

“Am primit asigurări din partea proiectanților și constructorului că la mijlocul lunii martie toate aceste demersuri vor fi concretizate, iar lucrarea propriu-zisă poate să înceapă”, a anunțat primarul Cosmin Necula.

El spune că a impus asocierii de firme care va executa lucrarea ca Rezerva de apă să fie terminată până în această toamnă, mersul proiectului urmând a fi monitorizat constant în cadrul grupului de lucru constituit la nivelul Primăriei Bacău.

Durata contractului de execuție este de 15 luni, din care două luni proiectarea, de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor. Rezerva de apă va asigura independenţa sistemului de apă din municipiul Bacău, în cazul unor avarii la aducțiunea de la Valea Uzului. Investiția va fi realizată de societatea Branpis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.