Ludovic Orban, despre anularea amenzilor de către CCR: „Este o decizie care mă șochează, care are un vădit caracter politic și care este în favoarea celor care încalcă legea”

Ludovic Orban consideră că CCR, prin decizia sa, pune de partea minorității care încalcă legea. Premierul s-a declarat șocat de verdictul CCR, pe care îl consideră unul politic.

”Exact ca și alte decizii luate de CCR în perioada lui Dragnea, și decizia asta arată că actuala Curte este de partea celor care încalcă legea și regulile, sancționând pe toți cetățenii corecți, care au respectat reglementrările impuse în perioada stării de urgență prin ordonanțe militare.

Prin această decizie, Guvernul, autoritățile sunt împiedicate să apere starea de sănătate a românilor. Este o decizie care mă șochează, care are un vădit caracter politic și care este în favoarea celor care încalcă legea”, a declarat Ludovic Orban.

”Îmi pare rău că trebuie să spun așa, dar este o invitație pentru fiecare cetățean la nerespectarea legii. Este un îndemn la anarhie și la un comportament incorect.

Vom analiza noul context și vom găsi cele mai bune soluții pentru a opri răspândirea virusului și pentru a putea relua activitatea economică, în context de risc minimizat”, a mai completat Ludovic Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.