Meciul dintre AHC Dunărea Călărași – CSM Bacău s-a încheiat cu 33-28

CSM Bacău a pierdut meciul cu AHC Dunărea Călărași cu scorul de 33-28 (15-13). CSmeii au început bine partida, dar în repriza secundă s-a văzut lipsa de concentrare, de care sportivii de la Dunărea au profitat şi au reuşit să se distanţeze.
Pe final, băcăuanii au dat dovadă de implicare incredibilă, au marcat şapte goluri fără să primească vreunul, dar timpul nu a fost suficient pentru a recupera punctele pierdute.

Au marcat pentru CSM Bacău: M. Cotinghiu 7, Serhel 6, Păunică 4, Anton 3, Tărâţă 3, Gal 2, Sadovyi 1, Bologa 1, Păunescu 1. Au mai jucat: Freiwald, Crăciunescu – portari, Drăgan, Juverdianu, Tudorancea, G. Cotinghiu, Dascălu, antrenaţi de Eden Hairi.

„Diferenţa a fost făcută de greşelile noastre neforţate de la începutul reprizei secunde, care au făcut ca nimic să nu ne mai meargă o perioadă, nici poarta, nici apărarea şi nici atacul. Am reuşit să ne revigorăm jocul, însă a fost prea târziu. Am dat o replică bună, dar vrem mai mult de-atât etapa viitoare – o victorie cu Minaur -, şi îi chem pe băcăuani să vină la sală şi să ne susţină”, a spun Hairi, după meci.

Foto: AHC Dunărea Călăraşi 2014

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.