Noi avarii lasă mii de băcăuani fără apă

O avarie apărută la conducta de distribuție a apei potabile lasă azi mai multe străzi din Moinești fără apă potabilă.

“Între orele 09.00 – 17.00 se va întrerupe serviciul de furnizare a apei potabile pentru clienții cu punctul de branșament pe străzile: Căpitan Pavel Zăgănescu, Lucăcești, Tazlăului, Crângului, Pietrosului, Lucăcioaia, Păltiniș, Sondorului, Luminii, Tristan Tzara, Avântului, George Enescu, George Coșbuc, Mihai Eminescu, Ecoului, Orizontului, Păcurari, Nicu Enea”, informează Compania de Apă. Afectate sunt și mai multe supermarketuri și magazine din zonă, dar și instituții, printre care Detașamentul de Pompieri Moinești.

Probleme sunt și la Buhuși, din cauza unei defecțiuni apărută la un hidrant. Și aici apa va fi oprită toată ziua, intervenția fiind estimată la circa 8 ore.

Se vor efectua lucrări de intervenție la rețeaua de distribuție a apei situată pe str. Orbic, din orașul Buhuși, ca urmare a defecțiunii apărută la un hidrant suprateran. Durata estimată a intervenției este de 8 ore. În acest interval, în funcție de necesitățile tehnice, este posibilă și sistarea serviciului de furnizare a apei pentru abonații cu branșamente situate pe strada Orbic, între km. 1 – 6. La reluarea serviciului de furnizare a apei este posibilă apariția fenomenului de turbiditate (apă murdară)”, transmite CRAB.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.