O aniversare specială a polițiștilor: ghiozdan, rechizite și cadouri pentru un băiețel născut de Ziua Poliției

Polițiștii băcăuani, în contextul manifestărilor pentru marcarea Zilei Poliției Române, au sărbătorit alături de Robert, un copil de 10 ani, născut pe data de 25 martie.

Polițiștii Compartimentului Analiză și Prevenire a Criminalității, cei din cadrul Biroului Siguranță Școlară și ai Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni au sărbătorit data de 25 martie a.c., alături de un copil de 10 ani și familia acestuia, din comuna Cleja.

          Evenimentul s-a desfășurat în contextul aniversării Zilei Poliției Române și a zilei de naștere a celui mic.

Poliția Română aniversează anul acesta, la data de 25 martie, 201 ani de atestare documentară.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au dorit să marcheze această zi importantă pentru ei, alături de oameni deosebiți. Astfel, au apelat la complicitatea colegilor de la Secția 5 Poliție Rurală Răcăciuni și a mamei minorului pe care au vrut să-l surprindă în zi aniversară.

Polițiștii au oferit o surpriză dulce, ghiozdan și rechizite, prietenului lor, Robert și au fost recompensați cu licărirea de bucurie din ochii săi.
           

Activitățile au fost realizate cu sprijinul Corpului Național al Polițiștilor – Consiliul Teritorial Bacău. La mulți ani, Robert! La mulți Ani, Poliția Română!

Sursa: Realitatea de Bacau

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.