Peste 1.800 de băcăuani s-au înscris în campania „Let’s do it, România!”

Pe platforma online a campaniei „Let’s do it, România!”, peste 1.800 de băcăuani s-au înscris deja, iar sâmbătă, 15 septembrie, vor ieşi la curăţenia naţională. Cei mai mulţi dintre cei înscrişi sunt elevi, 990 la număr, dar sunt şi circa 700 de băcăuani înscrişi individual, 103 din ONG-uri şi 30 din autorităţi.
Aceştia se vor împărţi în cele 16 puncte de înregistrare din judeţul Bacău, care sunt stabilite la Cleja, Faraoani, Letea Veche, Dofteana, Măgura, Dărmăneşti, Comăneşti, Asău, Pârjol, Tg. Ocna, Stănişeşti, Caşin, Mărgineni, Nicolae Bălcescu, Parincea şi Pădureni.
Evenimentul se derulează între orele 8.00 şi 15.00, iar transportul până la locurile de întâlnire este asigurat de organizatori, la fel şi sacii de gunoi. Totuşi, cei care au posibilitate îşi pot aduce de acasă sacii pentru colectarea deşeurilor. După ce îi vor umple de gunoi, aceştia vor fi apoi ridicaţi de angajaţii de la firma de salubritate.
Organizatorii „Let’s do it, România!” şi-au propus la ediţia de anul acesta să mobilizeze 1 milion de voluntari. Sâmbătă, la nivel mondial, 150 de ţări vor desfăşura acţiuni de curăţenie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.