Peste 2.300 de pachete de ţigări de contrabandă, confiscate de poliţişti

Poliţiştii din Bacău au confiscat 46.920 de ţigarete de contrabandă, de la doi bărbaţi, unul de 48 de ani şi altul de 56 de ani, ambii din judeţul Suceava, pe care i-au depistat în trafic.

Agenţii Serviciului Rutier Bacău i-au oprit pentru control, pe DN 2, în localitatea Nicolae Bălcescu, iar în urma controlului maşinii cu care se deplasau au depistat în interior peste 2.300 de pachete de ţigări, netimbrate şi fără documente de provenienţă.

Cazul a fost preluat de ofiţerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, care au ridicat în vederea confiscării ţigaretele, în valoare de 26.300 de lei, dar şi suma de 811 lei, găsită asupra bărbaţilor.

Faţă de cei doi, s-a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, fiind întocmit dosar penal pentru deţinere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile, supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 de ţigarete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.