Podu Turcul: Ultimul strat de asfalt turnat pe Lotul 2 de pe DJ 241

Președintele Consiliului Județean, Valentin Ivancea, a anunțat apropiata finalizare a Lotului 2 de pe DJ 241 (granița dintre județul Vrancea și Podu Turcului – Izvoru Berheciului), o componentă crucială a Axului Rutier Strategic 3: Neamţ-Bacău. Președintele a lăudat eforturile exemplare ale echipei de construcție pentru respectarea cronologiei promise.

Împreună cu primarul Gelu Cioroavă și directorul responsabil de strategiile de infrastructură rutieră și transport public la Consiliul Județean Bacău, președintele Ivancea a efectuat o inspecție pe teren în zona Podu Turcului. Ultimul strat de asfalt este în prezent aplicat, marcând etapele finale ale proiectului.

Imagine

Imagine

Imagine

Finalizarea Lotului 2, conform programului stabilit, adaugă realizărilor obținute pe Axul Rutier Strategic 3, care a fost finanțat prin Programul Operațional Regional (POR). Această realizare îmbunătățește semnificativ opțiunile de tranzit pentru șoferi între județele Neamț și Bacău, oferind o rută modernă și rapidă.

“Mai mult decât atât, o fericită sincronizare este finalizarea lucrărilor de întreținere pe 8 km din DJ 206A- porțiunea integrală aferentă comunei Podu Turcului care asigură legătura rutieră cu Dealu Morii. Demn de remarcat este faptul că cei doi constructori au reușit să sincronizeze execuția lucrărilor, așa cum li s-a solicitat, finalizând astfel, în același timp, intervențiile pe raza acestei comune”, a declarat președintele Cosniliului Județean, Valentin Ivancea.

 

Sursa: Realitatea de Bacau

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.