Polițistă în misiune, lovită de un adolescent – VIDEO

Polițista de la Ordine Publică participa cu colegii săi la o intervenție pe o stradă din Onești, județul Bacău, iar la un moment dat un adolescent în vârstă de 16 ani a lovit-o cu piciorul după care a fugit. Adolescentul a fost prins ulterior și plasat în arest la domiciliu pentru comiterea infracțiunii de ultraj.

Momentul în care individul o lovește pe polițistă a fost surprins de camerele de supraveghere. Incidentul a avut loc, vineri seara, 13 ianuarie în jurul orei 18.00 pe o stradă circulată din Onești, județul Bacău.

Un cetățean a sunat la 112 și a reclamat faptul că o persoană a devenit deosebit de recalcitrantă, că este sub influența băuturilor alcoolice și a solicitat intervenția poliției. Agenții au ajuns imediat la fața locului, unde l-au imobilizat pe bărbatul agresiv. Acesta era însoțit de mai multe persoane, iar în momentul în care bărbatul a fost încătușat și băgat în mașina de poliție, fiul acestuia, în vârstă de 16 ani, a lovit-o cu piciorul pe polițista aflată în misiune.

Ulterior acesta a fugit, fiind urmărit de colegii femeii. Polițista a avut nevoie de 7 zile de îngrijiri medicale au transmis reprezentanții Parchetul de pe lângã Judecătoria Onești.

Minorul a fost prins pe 15 ianuarie și reținut pentru comiterea infracțiunii de ultraj.

„Față de inculpatul minor C.G. s-a dispus luarea măsuri preventive a arestului la domiciliu de către judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Onești”.

Sursa: Realitatea de Bacau

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.