Polițiștii – modele pentru elevi

Reprezentanți ai poliției au fost invitați de către Fundația Sfântul Ioan Calabria la Răcăciuni, pentru a prezenta elevilor de clasa a VIII-a modele educaționale și profesionale demne de urmat.

În cadrul proiectului „Formăm Viitorul!”, implementat de Fundația Sfântul Ioan Calabria – Centrul de zi pentru copii Sfântul Calabria Răcăciuni, polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au fost invitați la activitatea „Biblioteca vie”, unde au prezentat elevilor Școlii Gimnaziale Răcăciuni propriul parcurs profesional.

Elevii au fost sfătuiți să-și urmeze visurile, în ciuda obstacolelor care se pot ivi, să fie perseverenți și să păstreze un comportament corect, bazat pe principii morale de calitate. De asemenea, polițiștii au oferit elevilor informații despre modalitățile prin care pot urma această carieră, dar și despre cum pot rămâne în siguranță pe internet, pe stradă sau la școală.

Copiii au fost activi, au adresat întrebări polițiștilor cu privire la diferite situații cu care s-au confruntat și și-au exprimat interesul de a mai participa la asemenea activități și în viitor.

Sursa: Realitatea de Bacau

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.