Pompierii băcăuani, locul I la etapa zonală a Concursurilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, la faza zonală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă. Această etapă a fost organizată de ISU „Bucovina” Suceava şi a reunit echipaje de la Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă din judeţele Botoşani, Iaşi, Neamţ, Bacău şi Suceava.

Competiţia s-a desfăşurat pe parcursul a patru probe, desprinse din specificul acţiunilor de intervenţie: „Scara de fereastră”, „Pista cu obstacole pe 100 metri”, „Ştafeta 4×100 metri” şi „Dispozitivul de intervenţie la motopompă”

Podiumul clasamentului final pe echipe, după două zile de concurs a arătat astfel:
La proba „Scara de fereastră”: Locul I – ISU Bacău, Locul II – ISU Suceava, Locul III – ISU Iaşi.
La proba „Pista cu obstacole pe 100 metri”: Locul I – ISU Bacău, Locul II – ISU Suceava, Locul III – ISU Botoșani.
La proba „Ştafeta 4×100 metri”: Locul III – ISU Suceava, Locul II – ISU Iași şi Locul I – ISU Bacău.
La ultima probă, „Dispozitivul de intervenţie la motopompă”: Locul I – ISU Bacău, Locul II – ISU Botoșani, Locul III – ISU Suceava.

La final, în urma rezultatelor obţinute de toţi concurenţii loturilor participante, clasamentul a arătat în felul următor: locul V – ISU Neamţ, Locul IV – ISU Iași, Locul III – ISU Botoşani, Locul II – ISU Suceava şi Locul I – ISU Bacău.
În perioada următoare, după încheierea competiţiilor din toate zonele, se va stabili care sunt judeţele din țară cu cei mai buni timpi obţinuţi în concurs şi acestea se vor califica pentru faza naţională.

Foto: ISU Bacău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.