Protest anti-PSD în centrul Bacăului (VIDEO)

Bacău – protestatarii în drum spre București

Manifestanții din Iași, Roman, Piatra Neamț s-au oprit și în centrul municipiului Bacău în drumul lor spre Piața Victoriei.

Publicată de De Bacău pe Vineri, 10 August 2018

O colonă consistentă de automobile sosite din județele din nordul Moldovei s-a oprit în centrul Bacăului, vineri, în jurul orei 12, pentru un protest, în drumul spre mitingul din Piața Victoriei din București. Protestului, cu manifestanți din Iași, Roman, Piatra Neamț sau Suceava, i s-au alăturat și câțiva localnici. Un grup de băcăuani s-a îmbarcat în autocar și a plecat spre București. De asemenea, un miting este anunțat și în centrul orașului pentru ora 18, la un protest local.

”Susţinem România demnă şi românii sătui de ticăloşiile partidului ce a sufocat ţara în cei 29 de ani de la Revoluţie. Diaspora vine acasă şi protestează împotriva ciumei roşii! Vineri, 10 august, românii veniţi din străinătate se adună în Bucureşti, în Piaţa Victoriei şi spun stop corupţiei şi abuzurilor! Schimbările nu se fac pe facebook, trebuie să ieşim în stradă! Haideţi să susţinem diaspora şi în Bacău, vineri, 10 august 2018 cu un protest paşnic în Piaţa Tricolorului! Bacăul susţine diaspora! În toată ţara au loc proteste de solidaritate cu diaspora! Bacăului trebuie să-i pese! Adu-ţi steagul României şi vuvuzela, îmbracă-te în negru şi vino în Piaţa Tricolorului! Ne întâlnim cu toţii la orele 18.00!”, scrie pe pagina de Facebook a unui organizator.

De remarcat că pe străzile orașului Bacău circulă o mulțime de mașini ale românilor sosiți din Marea Britanie, Italia sau Spania, care însă nu par să prezinte interes pentru manifestația Diasporei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.