Protest inedit anunțat de părinții elevilor unei școli din Bacău: Moldova vrea școli normale

Părinții copiilor care învață la Școala Gimnazială Mihai Drăgan Bacău au pus la cale un protest inedit, care va avea loc pe data de 12 aprilie. Ei vor organiza o expoziție vie, prin care să arate starea jalnică a școlii. Părinții vor forma un lanț uman, iar fiecare dintre ei va purta o fotografie reprezentantivă. Fotografiile vor reliefa realitatea din unitatea de învățământ, cu o bază materială depășită și multe altele.

După autostrăzi, Moldova vrea și ŞCOLI NORMALE!
Consiliul Reprezentativ al Părinţilor din Școala Gimnazială Mihai Drăgan Bacău ia ATITUDINE!
După nenumărate demersuri făcute împreună cu conducerea şcolii către Primăria Bacău, prin care a fost solicitată asigurarea unei infrastructuri educaţionale adecvate, demersuri rămase fără rezultat, s-a hotărât organizarea unui protest ALTFEL sub forma unui manifest artistic!
Astfel, în data de 12 Aprilie, orele 12:00, în curtea Şcolii Gimnaziale Mihai Drăgan – corp Cancicov va fi organizată o expoziție fotografică sub forma unui lanț uman realizat din părinți.
Fotografiile vor expune starea precară şi depăşită a bazei materiale, aspectul de instituţie dezertată per întreg-ansamblul ei, de la grupuri sanitare, săli de clasă, săli de sport, laboratoare şi până la curţile şi gardurile acesteia.
Scopul acestui manifest artistic este sensibilizarea și responsabilizarea autorităților locale și alocarea in regim de URGENŢĂ a fondurilor necesare renovării întregii structuri a Şcolii Gimnaziale “Mihai Drăgan”.
STOP INDIFERENŢEI!!!„, este mesajul postat de părinții copiilor, care au creat și un eveniment pe Facebook, intitulat Manifest Artistic #șîȘCOALAmea.

Trebuie menționat că în în zona școlii Mihai Drăgan până și infrastructura rutieră lasă de dorit, în zonă neexistând nici o trecere de pietoni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.