Reţinuţi de poliţişti pentru înşelăciune prin metoda „ŞMEN”

Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii de investigaţii criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Bacău, pentru o înşelăciune prin metoda „ŞMEN”.

Din investigaţiile ofiţerilor a reieşit că, în urmă cu un an, un individ de 27 de ani şi altul de 33 de ani, din judeţul Ilfov, s-ar fi deplasat la punctul de lucru al unei societăţi comerciale din Bacău şi i-a cerut angajatului să-i vândă o sticlă de băuturi alcoolice.

I-a plătit cu o bancnotă de 500 de lei, aşteptând să primească restul. În momentul în care număra bancnotele, unul dintre bănuiţi i-ar fi distras atenţia angajatului, iar celălalt ar fi solicitat încă un produs, motiv pentru care banii ar fi fost din nou preluaţi, în vederea renumărării.

Într-un moment de neatenţie al gestionarului, cel care număra banii ar fi retras o parte din ei şi a refuzat să mai cumpere produsele cerute, cauzând astfel un prejudiciu de 200 de lei. Cei doi au fost identificaţi pe raza judeţului Ilfov şi au reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, cu propuneri legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.