Se deschide patinoarul gratuit în Parcul Catedralei

SSocietatea de Servicii Publice Municipale Bacău S.A. realizează în această perioadă lucrările pentru amenajarea patinoarului din Parcul Catedralei.  Potrivit contractului semnat cu Primăria Municipiului Bacău, suprafața totală a gheții va fi de peste 600 de metri.

Societatea va pune la dispoziția băcăuanilor, gratuit, 50 de perechi de patine. Patinoarul are toate dotările necesare pentru a funcționa în condiții optime: instalații de răcire, module, agent de înghețare, iluminat ambiental și de siguranță dar și o cabină din care vor putea fi închiriate patinele, unde va exista și o trusă de prim ajutor, în caz de accidente.  SSPM Bacău va monta, pentru confortul băcăuanilor, două toalete publice.

Patinoarul va fi deschis la sfârșitul acestei săptămâni. Programul de funcționare va fi zilnic, timp de 12 ore, până la ora 23. Patinoarul va funcționa în Parcul Catedralei până pe 14 februarie, dar dacă temperaturile vor fi optime, de sub +8 grade Celsius, funcționarea patinoarului va fi prelungită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.