Surpriza pregătită de directorul medical al Spitalului Județean Bacău: de ce nu s-a dus doctorița Raluca Dinu la Senat, în locul lui Dragoș Benea

Ioana Raluca Dinu, vicepreședinte al PSD Bacău, consilier în Consiliul Local Bacău și director medical, din 2017, al Spitalului Județean de Urgență Bacău, ar fi trebuit să fie succesoarea lui Dragoș Benea la Senat, odată cu plecarea acestuia la Parlamentul European. Dinu era următoarea pe lista supleanților PSD pentru Senatul României, numai că social-democrații au decis să o trimită pe Carmen Dima la București, în locul lui Benea. Pentru unii, decizia a fost surprinzătoare. Misterul a fost însă lămurit, după ce România Curată a analizat echipele pe care și le-au format noii europarlamentari. Surpriza e că băcăuanca Raluca Dinu pleacă la Bruxelles, unde va face parte din echipa lui Tudor Ciuhodaru.

Fiecare europarlamentar își poate alege o echipă de lucru de maximum trei persoane, plătită în limita a 25.000 de euro luna de Parlamentul European. Deocamdată, Raluca Dinu este singurul consilier al lui Tudor Ciuhodaru.

Aceeași analiză mai arată că Dragoș Benea este singurul europarlamentar care nu și-a angajat nici un consilier până în acest moment.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.