Tânăr reţinut pentru că a încălcat ordinul de protecţie

Un tânăr de 24 de ani a fost reţinut de poliţişti, după ce a încălcat ordinul de protecţie şi şi-ar fi lovit părinţii. Bărbatul de 25 de ani, din Oneşti, s-ar fi dus şi ar fi provocat scandal la locuinţa acestora, imobil din care fusese evacuat în baza unei sentinţe civile emisă de Judecătoria Oneşti, la data de 31 august.

Întrucât avea interdicţie de a se apropia de părinţi şi de casa lor şi pentru că a mai încălcat ordinul de protecţie şi în urmă cu câteva zile, poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru nerespectarea hotărârii judecătoreşti. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat Judecătoriei Oneşti cu propuneri legale.

Din luna noiembrie 2018, va intra în vigoare Ordinul de Protecţie Provizoriu, care va fi emis de poliţişti şi va avea valabilitate pentru o perioadă de 5 zile, timp în care se dispun măsuri de protecţie ale victimei.
„Dacă eşti într-o stare tensionată sau conflictuală cu partenerul de viaţă sau alte persoane din mediul familial ori cunoaşteţi persoane în această situaţie, îndrumaţi-le să se informeze despre Ordinul de Protecţie Provizoriu”, spun poliţiştii băcăuani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.