Abonamentele pentru parcările publice pot fi solicitate de la agenţii încasatori

Băcăuanii care vor să-şi lase autoturismele în parcările cu plată din municipiu, fără să se mai preocupe de plata taxei la aparat sau prins SMS, au la dispoziţie varianta unui abonament.
Poliţia Locală îi informează că acestea pot fi solicitate, contra cost, de la agenţii încasatori din cele două parcări rapide, respectiv de la Piaţa Centrală şi Piaţa Sud.
Pentru eliberarea unui astfel de abonament, posesorii de autoturisme trebuie să achite 350 de lei pentru un an, 200 de lei pentru 6 luni sau 47 de lei pentru o lună.

„Orice persoană fizică sau juridică poate solicita agentului taxator eliberarea unui abonament cu transmiterea unor date necesare completării abonamentului, respectiv, nume și prenume, numărul de înmatriculare al autoturismului și perioada de valabilitate a abonamentului”, spun oficialii de la Poliţia Locală Bacău.

Programul de lucru al casierilor taxatori din cele două parcări este de luni până vineri, între orele 8.00 – 18.00. Abonamentul va fi valabil doar dacă este expus în mod vizibil pe bordul mașinii, pentru ca poliţiştii să poată vedea toate datele înscrise pe acesta.
În municipiul Bacău sunt 18 parcări publice cu plată, cele mai multe în zona centrală, iar posesorii de abonament pot parca în oricare dintre acestea.