Teatrul Municipal „Bacovia” dă startul stagiunii de vară în amfiteatrul de pe Insula de Agrement

Teatrul Municipal „Bacovia” și Primăria Municipiului Bacău dau startul stagiunii de vară! Actorii reven pe scenă într-un cadru inedit, în amfiteatrul de pe Insula de Agrement, începând din această seară.

„I-am exprimat domnului primar Cosmin Necula dorința de a găsi un loc în aer liber, dar intim, un spațiu în care să nu se piardă nimic din emoția pe care actorul o are de dăruit. Dânsul mi-a propus spațiul amfiteatru de la Insula de Agrement și pentru acest lucru îi mulțumesc”, a declarat Eliza Noemi Judeu, managerul Teatrului Municipal „Bacovia”.

Biletele vor fi puse în vânzare, simultan, la casa de bilete a teatrului și pe pagina de internet, www.teatrulbacovia.ro și pe platforma www.myticket.ro.

Prețul biletelor pentru aceste reprezentanții va fi următorul:
Acces general Dramă: 33 de lei
Acces Animație: 14 lei

Organizatorii  aduc la cunoștință și un set de reguli pe care spectatorii trebuie să le respecte, privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-COV2:

– Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.

Atenție! Teatrul își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).

– Termoscanarea de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces la spectacole.

– Respectarea distanțării de minimum 1,5 m între persoane . Vă rugăm, în acest sens, să ocupați locurile pe care le-ați primit la achiziționarea biletelor.

– Vă recomandăm să ajungeți la Insula de Agrement cu aproximativ jumătate de oră înainte de ora de începere a spectacolului pentru a parcurge distanța către Amfiteatru și pentru a trece de etapa de verificare a temperaturii și a biletelor.

– Recomandăm persoanelor sensibile să poarte pălării de soare și protecție solară în special pentru spectacolele programate în prima parte a zilei.

*Atenție! Spectatorii trebuie să urmeze traseul desemnat special către Amfiteatru, respectând indicațiile agenților de la Poliția Locală și a angajaților TMB. Teatrul Bacovia nu își asumă răspunderea în situația în care decideți să intrați pe un șantier în lucru.

*Fiind un spaţiu în aer liber, în situația vremii nefavorabile, spectatorii vor avea două opțiuni: restituirea banilor pe bilete sau pentru schimbarea acestora pentru un alt spectacol din programul Amfiteatru.

*Intrarea pe insulă se va face exclusiv pe baza biletului achiziționat.

*Achiziționarea biletului reprezintă acordul dumneavoastră pentru regulile enunțate anterior.

Programul de spectacole al lunii iulie

Vineri, 3 iulie, ora 20, Trei povești de dragoste, regia Geo Balint

Sâmbăta, 4 iulie, ora 18, Scufita roșie, regia Geo Balint

Duminica, 5 iulie, ora 11, Scufita roșie, regia Geo Balint

Duminica, 5 iulie, ora 20, Trei povești de dragoste, regia Geo Balint

Vineri, 10 iulie, ora 20, Emigranții, regia Ștefan Alexiu

Sâmbăta, 11 iulie, ora 18, Cei trei purceluși, regia Geo Balint

Duminica, 12 iulie, ora 11, Cei trei purceluși, regia Geo Balint

Duminica, 12 iulie, ora 20, Emigranții, regia Ștefan Alexiu

Vineri, 17 iulie, ora 20, Bărbați singuri, regia Geo Balint

Sâmbăta, 18 iulie, ora 18, PREMIERĂ: Capra cu trei iezi, regia Geo Balint

Duminica, 19 iulie, ora 11, Capra cu trei iezi, regia Geo Balint

Duminica, 19 iulie, ora 20, Iulia, biata de ea, regia Irina Crăiță-Mândră

Duminica, 19 iulie, ora 21, Impro solo show Ștefan Huluba

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.