Tichete în plus pentru programul Rabla

Guvernul a decis să suplimenteze numărul tichetelor alocate în cadrul programului Rabla. 30.000 de noi vouchere de 6500 de lei vor fi disponibile pentru cei care doresc să dea spre casare autoturisme vechi, microbuze dar și pentru instituțiile care intenționează să intre în program. Numărul total de tichete alocate anul acesta va ajunge la 50.000, dublu față de 2017. Bugetul alocat ediției din acest an a fost de 253 de milioane de lei. Voucherele din Programul „Rabla Clasic”, ediţia 2018, pentru persoane fizice, se epuizaseră încă de la sfârşitul lunii martie, la numai două săptămâni după demararea sesiunii din acest an.

Cei care dețin un autoturism mai vechi de opt ani îl pot da spre casare în schimbul sumei de 6500 de lei, care se constituie avans la achiziționarea unei noi mașini.

Dealeri auto din Bacău înscriși în program sunt Dedeman Automobile – concesionar Dacia, Renault, Nissan, Auto Moto Invest – Skoda, Exclusiv Motors Bacău – Opel, Cybernet Auto Center – Skoda, Volkswagen, Audi
Țiriac Auto – Ford, Hyundai, Mihoc – Fiat, Alfa Romeo, Jeep.

Dosarele se depun direct la dealerii auto și aceștia le introduc în sistem pentru validare. Deocamdată, autoritățile nu au anunțat data de la care se va realiza suplimentarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.