Turul Colinelor Bacău 2023

S-a încheiat cea de-a IV-a ediție a Turului Colinelor, competiție organizată de ACS Sports Academy Bacău și finanțată de Consiliul Județean Bacău.

În cadrul competiției s-au înscris 402 competitori, înregistrând astfel un plus vizibil față de precedentele ediții.

În prima zi a competiției, președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, a concurat în cadrul turei scurte.

Imagine

„ Am pedalat astăzi, împreună cu aprox. 220 de competitorii din toată țara, veniți în Bacău pentru a participa la Turul Colinelor Bacău.

 Vă împărtășesc bucuria și mândria pe care le-am simțit știind că printre cei care au luat startul în cursa lungă – 110 km- este și fiul meu, Andreas.

 În calitate de președinte al Consiliului Județean Bacău, sunt onorat să fim gazde și finanțatori ai celui mai important concurs de profil din Moldova.

 Felicitări Bogdan Duca pentru beneficiul de imagine pe care îl aduci Bacăului prin acest proiect sportiv! De la an la an, Turul Colinelor reușește să atragă tot mai mulți cicliști în județul nostru.

Vă așteptăm mâine, la ora 11:30, în fața Consiliului Județean, să îi susținem pe cei care vor concura în a doua zi a competiției la proba criterium!

P.S. Îl felicit pe Andreas pentru că a reuşit să ducă la bun sfârşit o cursă istovitoare, cu un vânt potrivnic care a provocat multe „victime”, printre care şi subsemnatul. ”

Cea de-a doua zi a competiției Turul Colinelor Bacău a oferit băcăuanilor, în centrul orașului, un adevărat regal ciclistic, prin desfășurarea probei criterium.

 

 

Sursa: Realitatea de Bacau

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.