Uitucii au noroc. Geantă restituită de un jandarm, portofel restituit de un polițist local

Băcăuanii par să fie adevărați maeștri în a-și pierde sau uita prin diverse locuri bunurile personale, unele de valoare. Aproape zilnic sunt raportate cazuri în care persoane distrate sau prea ocupate și grăbite pierd genți, portofele și altele. Mulți au însă noroc că bunurile lor sunt găsite de oameni de bine, care nu ezită să le returneze.

Este și cazul unui jandarm de la IJJ Bacău care, în timp ce se afla în timpul liber, a găsit o geantă într-un restaurant. Fără să stea pe gânduri, jandarmul a apelat la ajutorul unui martor ca să vadă ce e în geantă și astfel a descoperit o serie de documente, pe baza cărora a putut identifica proprietarul. În geantă se afla, de asemenea, și suma de 310 lei. Geanta cu acte și bani i-a fost returnată proprietarului.

Plt.maj. Pavăl Vasile a mers la adresa menționată în documente, unde a reușit să identifice proprietarul bunurilor, a restituit geanta cu documente și suma de 310 lei.  La aflarea veștii că i-au fost găsite bunurile, bărbatul a fost foarte bucuros, iar familia  i-a mulțumit jandarmului pentru ajutor”, a declarat Alexandra Dănculea, purtător de cuvânt al IJJ Bacău.

Un alt bărbat din Bacău a fost norocos după ce și-a pierdut portofelul. Acesta a fost găsit de o persoană cu simț civic, pe strada Ana Ipătescu. Găsitorul s-a adresat unei patrule de poliție locală. În portofel erau mai multe carduri, legitimații și documente, pe baza cărora proprietarul, de 83 de ani, a fost identificat, fiindu-i returnat bunul pierdut.

Poliția Locală a Municipiului Bacău recomandă cetățenilor să fie mai atenți cu bunurile personale”, au transmis reprezentanții Poliției Locale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.