ULTIMA ORĂ: Guvernul Orban a trecut! Deputata PSD Bacău Elena Hărătău a votat pentru Guvernul Orban

Guvernul Orban a trecut cu 240 de voturi PENTRU și nici un vot împotrivă.

Parlamentul a acordat azi încrederea guvernului Orban cu 240 de voturi din 240 exprimate. Pentru învestirea Guvernului era nevoie de 233 de voturi. Votul a fost secret, exprimat prin bile. Guvernul Orban a beneficiat de votul mai multor parlamentari PSD și Pro România, care au sfidat astfel ordinele de partid, dar și de votul unor independenți.

PSD anunțase că nu va fi prezent la ședința de învestitură. Ceea ce s-a și întâmplat, cu câteva excepții.

Printre parlamentarii PSD care nu s-au supus ordinelor de partid și au votat pentru învestirea Cabinetului Orban se numără și deputata PSD Bacău, Elena Hărătău.

Decizia sa este surprinzătoare, mai ales că în ultima vreme ea a fost extrem de critică la adresa lui Ludovic Orban. În ultimele zile, ea a criticat programul de guvernare propus de PNL. Chiar astăzi, deputata de Bacău a dat un comunicat de presă în care arată că „programul de guvernare prezentat pe 24 octombrie de PNL precizează în scris, negru pe alb, că: „Guvernul, în colaborare cu toate structurile locale şi centrale care deţin unităţi sanitare cu paturi în administrare, vor realiza o analiză riguroasă şi vor stabili un plan de reorganizare/comasare a spitalelor neperformante sau a celor care înregistrează mari dificultăţi de sustenabilitate financiară”.Iată un alt motiv pentru care oamenii trebuie să voteze cu inima candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, doamna Viorica Dăncilă, care a demonstrat prin fapte, nu prin vorbe, că doreşte cu adevărat binele şi bunăstarea românilor!„.

Cel mai probabil, votul său de astăzi va fi sancționat de partid.

Elena Hărătău se află la primul mandat de parlamentar. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.