ULTIMA ORĂ: Încă un urs prins în laț la Mănăstirea Cașin

După ce ieri un urs a fost prins într-un laț la Mănăstirea Cașin, fiind eliberat în circa trei ore, povestea se repetă. În urmă cu puțin timp un apel la 112 a anunțat un incident similar. De data aceasta este vorba despre un urs care a rămas captiv lângă fosta școală Halos, tot la Mănăstirea Cașin.

Nu se știe dacă este același animal care ieri a trecut prin aceastră experiență, dacă este cel care a fost văzut noaptea pe străzile localității sau e vorba despre un al treilea exemplar din această specie.

La fața locului vor ajunge în curând jandarmii.

„La fața locului au fost trimise efective din cadrul unității în vederea asigurării măsurilor specifice de protecție a cetățenilor din zonă, împiedicarea pătrunderii unor persoane în apropierea ursului, precum și pentru izolarea locului”,  a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Bacău, Alexandra Dănculea.

1 COMENTARIU

  1. […] După ce joi, 3 octombrie, un urs a fost găsit prins într-un laț (detalii AICI) în localitatea Cașin, ieri, la numărul unic de urgență 112, jandarmii oneșteni au fost sesizați de faptul că, în comuna Mănăstirea Cașin, încă un urs a rămas captiv într-o capcană improvizată, în zona fostei școli Haloș, informează realitateadebacau.net. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.