Un “mascat” din IPJ Bacău, arestat preventiv într-un dosar de trafic de droguri și prostituție! Totul se desfășura într-un club clandestin din oraș

Scandalurile se țin lanț la Inspectoratul de Poliție Județean Bacău. Un nou polițist a ajuns de partea cealaltă a baricadei, iar din luptător împotriva fărădelegilor s-a transformat în inculpat într-un dosar în care acuzațiile sunt extrem de grave.

Ancheta procurorilor DIICOT a scos la iveală nu doar că într-un club din Bacău se consumau droguri pe față, dar și că în spatele ușilor închise, sub pretextul unor petreceri private, se desfășurau adevărate orgii sexuale cu prostituate minore.

“Investigația vizează activitățile unor oameni de afaceri din municipiul Bacău care, începând cu anul 2015, au amenajat un club clandestin  în care organizau, cu o frecvență aproape zilnică, petreceri  în timpul cărora se consumau o gamă variată de droguri sau substanțe cu efect psihoactiv și se utilizau în mod curent serviciile unor persoane de sex feminin minore care practică prostituția. Cercetările efectuate au relevat faptul că în jurul persoanelor care se ocupau de întreținerea clubului și de organizarea petrecerilor, s-a agregat un anturaj din care făceau parte oameni de afaceri, persoane cunoscute cu trecut infracțional, precum și funcționari din cadrul unei instituţii publice”, se arată într-un comunicat DIICOT.

Funcționarul despre care vorbesc procurorii DIICOT este un ofițer de poliție. Este vorba despre Adrian Ardeleanu, ofițer la Serviciul de Acțiuni Speciale, adică de la “mascați”.

Procurorii au făcut percheziții timp de două zile și au audiat mai multe persoane, iar la final ofițerul de poliție, patronul clubului și o altă persoană au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Marius Scutaru, cel care deținea clubul, este acuzat de trafic de droguri, punerea la dispoziție a unui local pentru consumul ilicit de droguri, sustragerea de la prelevarea de probe biologice, părăsirea locului accidentului, cumpărare de influență, complicitate la cumpărare de influență și folosirea prostituției infantile.

Adrian Ardeleanu, ofițerul de poliție, este acuzat de trafic de influență și folosirea prostituției infantile.

Cel de-al treilea arestat preventiv din dosar, Vasile Răducanu, este acuzat de conducerea unui  autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere, cumpărare de influență și proxenetism.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.