Valentin Ivancea anunță finalizarea lucrărilor pe tronsonul Livezi-Berzunți

Președintele Consiliului Județean (CJ), Valentin Ivancea, a anunțat finalizarea cu succes a lucrărilor de întreținere pe drumul județean 117, pe segmentul care leagă localitatea Livezi de comuna Berzunți.

Lucrările, care au durat câteva luni, au inclus turnarea unui covor asfaltic nou, reprezentând o etapă crucială în procesul de modernizare a infrastructurii rutiere a județului. Acest proiect de investiții a fost o prioritate pentru administrația CJ, având în vedere importanța acestui drum pentru comunitatea locală și pentru tranzitul regional.

Imagine

Imagine

Covorul asfaltic proaspăt turnat pe tronsonul DJ 117 a fost precedat de lucrări ample de modernizare, care au inclus refacerea structurii rutiere, consolidarea fundației, și alte intervenții tehnice necesare pentru asigurarea unei infrastructuri de calitate.

După finalizarea lucrărilor, se va proceda la trasarea marcajelor rutiere, ceea ce va contribui semnificativ la creșterea siguranței circulației pe acest drum. Comunitățile din zona Livezi-Berzunți, precum și toți șoferii care tranzitează această rută, vor beneficia de condiții optime de trafic.

Valentin Ivancea a subliniat importanța respectării regulilor de circulație pentru a menține un mediu rutier sigur și a îndemnat conducătorii auto să adopte un stil de conducere preventiv.

Modernizarea drumului județean 117 reprezintă un pas semnificativ în dezvoltarea infrastructurii rutiere din județ și va contribui la facilitarea accesului la servicii și la dezvoltarea economică a comunităților locale.

Sursa: Realitatea de Bacau

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.