VIDEO: Andrei, un viitor chitarist cu potențial din Comănești, promovat de o mare casă de discuri din SUA

Andrei Ambăruș, elev al Colegiului Tehnic “Dimitrie Ghika” Comănești, este un tânăr cu care Bacăul se poate mândri. Pasionat de muzică, adolescentul mânuiește chitara cu multă măiestrie. Talentul său este de necontestat și a fost remarcat, de-a lungul timpul.

El a reușit, recent, să ajungă să fie promovat, pentru a doua oară, de americani. Este vorba despre o cunoscută Casă de discuri din Statele Unite ale Americii, Music Crowns Academy. Aceasta e o casă de discuri independentă, care promovează în general tineri talentați, pe care îi ajută să aibă o audiență cât mai mare.

Prima oară, Andrei Ambăruș a fost difuzat de Music Crowns Academy în 2015, când a fost remarcat ca un viitor chitarist cu potențial. Între timp adolescentul din Comănești a mai crescut, și-a îmbunătățit performanța muzicală, iar recent a ajuns să fie din nou difuzat și promovat de americani.

O astfel de difuzare și promovare echivalează, în domeniul muzical, cu un mare premiu la o olimpiadă internațională de profil.

Cover-ul său după Blue Monday al lui Vito Bratta, înregistrat într-un studio de profil, are deja numeroase vizualizări și aprecieri, putând ajunge la un număr impresionat de abonați, de 3,7 milioane de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.