Cel mai mare scor obținut de PNL în mediul rural a fost înregistrat în comuna Cleja, unde Iohannis a fost votat de 86,94% dintre alegători. Scoruri foarte mari, de peste 80%, au fost și și comunele Faraoani, Nicolae Bălcescu, Gîrleni, Luizi Călugăra și Pîngărești. Peste 70% din voturi au mers către Iohannis și în comunele Buhoci, Răcăciuni, Măgura, Gioseni, Mărgineni, Ghimeș-Făget, Hemeiuș, Traian, Ardeoani și Târgu Trotuș. De remarcat că aceste localități au în comun fie apropierea de municipiului Bacău, unde votul a fost, de asemenea, favorabil candidatului PNL, fie apropierea de Diaspora, respectiv un număr mare de localnici plecați la muncă în străinătate.

De cealaltă parte, Viorica Dăncilă a obținut celemai multe voturi la Coțofănești, unde a fost votată de 68,87% dintre alegători. Dăncilă a fost votată cu peste 60% în alte zece comune din județ.

În ceea ce privește mediul urban, Klaus Iohannis a câștigat în toate orașele, celmai mare scor fiind înregistrat la Slănic Moldova – 71,58%, urmat de municipiul Bacău, cu 67,05%.