Polițiștii au reținut două persoane, bănuite de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare

La data de 23 martie a.c., poliţiştii din Zemeş s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, doi tineri, de 20 şi 22 de ani, din localitate ar fi fost victimele unor agresiuni, însă nu au depus plângere în acest sens. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat doi bărbaţi, unul de 41 de ani şi altul de 18 ani, ambii din localitate, bănuiţi de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi ameninţare.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit că, în seara zilei de 21 martie a.c., cei doi tineri ar fi fost agresaţi de bănuiţi, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, în timp ce se aflau pe drumul sătesc.

La data de 25 martie a.c., poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Moineşti i-au reținut pentru 24 de ore, pe bărbatul de 41 de ani şi tânărul de 18 ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi ameninţare şi i-au introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Sursa: Realitatea de Bacau

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.