A început proiectarea unei noi grădinițe și creșe

Proiecția viitoarei grădinițe

Un proiect 2 în 1 al Primăriei Bacău a debutat astăzi când a început proiectarea une grădinițe care va avea în componență și o creșă. Noul imobil urmează să fie construit în curtea Colegiului N.V.Karpen. Proiectarea obiectivului va dura 4 luni de zile, iar construcția propriu-zisă va dura 18 luni.

„Am dat ordinul de începere a lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Grădiniță și creșă – Colegiul Tehnic de Comunicații N.V. Karpen”, contract în valoare de aprox. 8 milioane lei, ce presupune proiectarea plus execuția obiectivului menționat”, a anunțat primarul Cosmin Necula.

Clădirea va avea nu doar grupe de grădiniță dar și de creșă, acestea din urmă fiind necesare în condițiile în care peste 150 de familii sunt pe liste de așteptare din cauza locurilor limitate din unitățile antepreșcolare.

Elaborarea proiectului tehnic va dura 4 luni, urmând ca lucrările de construire propriu-zisă a unității școlare să se desfășoare în alte 18 luni. Clădirea va avea o suprafață desfășurată construită de peste 2200 mp și un regim de înălțime P + 1E. Investiția se va face cu fonduri proprii ale primăriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.