Amenzi pentru operatorul de salubritate

Societatea care colectează gunoiul din municipiul Bacău a fost penalizată de primărie pentru unele neconformități în derularea contractului. Mai exact, în vara acestui an, în urma sesizărilor cetățenilor, conducerea primăriei a făcut controale inopinate la punctele de colectare unde a constatat că gunoiul se ridică foarte greu, poate deloc. Drept urmare, a decis să penalizeze societatea cu circa 11.000 de lei.

Prin reprezentanții săi, SOMA s-a opus plății acestor penalizări, drept urmare, Primăria Bacău intenționează să acționeze în instanță operatorul pentru plata lor.

„Considerăm că fotografiile atașate la procesele verbale au fost făcute cu rea intenție. Nici un reprezentant de-al nostru nu a fost la aceste controale”, a declarat Narcis Doru, reprezentant SOMA.

De cealaltă parte, primarul Cosmin Necula declară că municipalitatea este în tot dreptul să acționeze firma în instanță.

În urma conflictului, SOMA a luat măsuri, modernizând pe rând unele puncte de colectare a deșeurilor, astfel încât acestea să ajungă la standarde moderne. Schimbările nu au ajuns însă în toate cartierele orașului, primele fiind cele din centru.

Containerele noi, instalate doar în anumite puncte din oraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.