Ce a descoperit o patrulă după ce a oprit un autoturism în trafic, pentru un control de rutină

Pe data de 14 martie a.c, în jurul orei 21.00, o patrulă de poliție din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Oneşti a oprit un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din comuna Ştefan cel Mare care circula pe un drumul agricol.

         În autoturism au fost identificați alți doi tineri, de 23 și 28 ani, ambii din comuna Ştefan cel Mare.

         Cu ocazia efectuării controlului asupra autoturismului, polițiștii au identificat cantitatea de aproximativ 100 m liniari cablu de telefonie, a cărei provenienţă nu a putut fi justificată de către ocupanţii autoturismului.

        Cablul a fost ridicat în vederea stabilirii provenienței.

        La data de 18 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției mun.Onești, însoțiți de criminaliști și luptători pentru acțiuni speciale, cu sprijinul jandarmilor, au pus în executare 3 mandate de percheziţie domiciliară, emise de către Judecătoria Oneşti la locuinţele celor trei tineri, cu vârste cuprinse între 23 și 28 de ani.

        La imobilele acestora, polițiștii au identificat mai multe bunuri, respectiv unelte şi cabluri electrice pentru care nu există documente justificative.

        Din probatoriul administrat a rezultat că, în seara zilei de 14 martie a.c., bănuiții ar fi sustras de pe raza comunei Oituz, 183 m de cablu, aparţinând unui operator de telefonie, cauzând un prejudiciu în valoare de 6.000 de lei.

Sursa: Realitatea de Bacau

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.