Dosar penal în cazul fetiței lăsate de mamă în viscol, în cărucior

 

O femeie de 21 de ani din Bacău este cercetată pentru rele tratamente aplicate minorului după ce şi-a lăsat fiica în căucior, în faţa unei săli de jocuri. A intrat înăuntru să-şi caute soţul, iar cât a lipsit, căruţul a fost târât de viscol mai mulţi metri până când a aproape că a ajuns în stradă.

 

Polițiștii din Bacău au deschis dosar penal în cazul fetiței de un 1 an și 3 luni lăsate nesupravegheată în cărucior, în viscol, în fața unei săli de jocuri de noroc.

Direcția Județeană pentru Protecția Copilului Bacău a fost sesizată în acest caz.

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Bacău s-au sesizat din oficiu după ce imaginile video au apărut în spațiul public.

Pe filmare se observă cum căruțul este luat de vântul puternic și dus spre stradă. Disperată, femeia iese și îl ajunge la timp, cu puțin timp înainte ca o tragedie să se întâmple.

La data de 18 Ianuarie, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Bacău s-au sesizat din oficiu cu privire la imaginile video apărute în spațiul public, în care apare o persoană care lasă nesupravegheat un cărucior în care se bănuia că ar fi fost un copil, în fața unei săli de jocuri din localitate. 

Sursa: Realitatea de Bacau

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.