FOTO – VIDEO: Ce a făcut primarul din Buhuși cu banii care trebuiau să se ducă pe paranghelia de zilele orașului

Mulți oameni din Buhuși au fost dezamăgiți, la începutul lunii septembrie, când primarul orașului a anunțat că renunță la petrecerea de ziua localității și că banii care s-ar fi dus pe paranghelie are de gând să-i investească în parcuri și locuri de joacă.

Având în vedere numeroasele probleme semnalate de cetățeni în ultimul timp, am considerat că risipirea a 70 000 lei pentru 2 zile de concerte nu este justificată. Consilierii locali au acceptat propunerea mea privind folosirea acestei sume pentru modernizarea și reamenajarea locurilor de joacă din Parcul Dendrologic, precum și pentru repararea și dotarea cu instalații noi a celorlalte spații de joacă din oraș”,  a spus la începutul lunii septembrie primarul orașului Buhuși, Vasile Zaharia.

La mai puțin de două luni de la acel moment, în Buhuși se vede deja cum s-au cheltuit banii.

Spațiul de joacă din Parcul Dendrologic a fost modernizat, spre bucuria copiilor care l-au luat cu asalt, dar și a părinților.

Fotografii, dar și un film care arată noul spațiu destinat copiilor au fost făcute publice de primar pe contul său de Facebook.

De acum înainte, copiii noștri se pot juca în siguranță, pe un teren cu pavele din cauciuc, porți de minifotbal, panouri de baschet, gard și plase de protecție. erenul de sport de aici a fost realizat cu banii economisiți din anularea concertelor de la Zilele Orașului Buhuși, cu o echipă proprie, de la Spații Verzi”, a scris  Vasile Zaharia pe Facebook.

Tot din banii care nu au fost cheltuiți de Zilele Orașului au fost schimbate toate băncile din parcurile din zona centrală.

DCIM/100MEDIA/DJI_0317.JPG

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.