În urma protestului, drumul către Slănic Moldova a fost deschis

După ce sătpămâna trecută, drumul național 12B care face legătura între Tg Ocna și Slănic Moldova a fost blocat de cetățenii nemulțumiți de întârzierea lucrărilor de reparații, Direcția de Drumuri Iași anunță că traficul a fost reluat cu restricții. Intervenția s-a făcut și în urma apelului venit din partea ministrului Transporturilor Lucian Șova care a promis că drumul va fi deblocat pentru ca turiștii să poată ajunge în stațiune pentru schi.

Circulația pe DN 12B, pe sectorul care asigură legătura între localitățile Tg. Ocna și Slănic Moldova, județul Bacău, a fost reluată, în urma unor lucrări efectuate de DRDP Iaşi.

Momentan, circulația se desfășoară pe ambele sensuri, însă cu o restricție de tonaj de 3,5 t. Porțiunea respectivă a fost închisă în urma unei alunecări a versantului în primăvara acestui an și deși lucrările de reparații trebuiau să fie gata în septembrie, contractul cu constructorul a fost anulat. Soluția este temporară dar satisfăcătoare în special pentru slăniceni care aveau la dispoziție o variantă ocolitoare total improprie, plină de gropi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.