Rezultate de excepție și numeroase medalii pentru elevii Colegiului Vrânceanu la olimpiadele naționale

Colegiul Național „Gheorghe Vrănceanu” Bacău dovedește din nou că își merită cu prisosință renumele de unitate de elită. O demonstrează, din nou, elevii colegiului, care și în acest an se întorc acasă încărcați de medalii de la olimpiadele naționale.

O adevărată performanță a fost stabilită de un elev de clasa a IX-a, Ionuț Grosu, care a participat la etapa națională a Olimpiadei de Astronomie și Astrofizică, unde a luat Premiul III, Medalie de aur SRF şi a reușit să se califice în lotul lărgit al României cu cel mai mare punctaj la proba de baraj.
Viviana Dolis, elevă în clasa a X-a, a reușit să ia aurul olimpic și s-a clasat pe locul I la Olimpiada Națională de Istorie.

Mihai Lungu, elev în clasa a IX-a și Maria Turcu, clasa a XI-a, s-au întors și ei victorioși de la faza națională a Olimpiadei de Limba și Literatura Română. Ei au obținut locul al II-lea, respectiv mențiune.

Iar la etapa națională a Olimpiadei „Lectura ca Abilitate de Viață” eleva Andra Derla, clasa a IX-a, a luat mențiune.

Tot cu o mențiune s-a întors acasă și Roxana Stoica, elevă în clasa a XII-a, care s-a numărat printre cei mai buni din țară la Olimpiada Națională de Limbi Romanice – Limba Franceză.

În fine, tot mențiune a obținut și Mirela Doroftei, clasa a XII-a, la Olimpiada de Logică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.