Șase tineri arestați pentu trafic de droguri

În urma a 7 percheziții domiciliare efectuate de polițiștii de combatere a criminalității organizate din Bacău, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., cu sprijinul Direcției Operaţiuni Speciale din cadrul Poliției Române, 7 persoane au fost reţinute pentru 24 ore, ulterior 6 dintre acestea fiind arestate preventiv, pentru trafic de droguri de risc.

Polițiștii au pus stop activității unei grupări specializate pe comerțul cu droguri. Perchezițiile efectuate au avut loc în municipiul Bacău și comuna Cleja, la suspecți de consum și trafic de droguri de mare risc.

„În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate în vederea confiscării aproximativ  77 de grame de rezină de cannabis, 0,51 grame de cannabis, dispozitive electronice, 12.350 de  lei și 645 de Euro, diferite dispozitive de porționare, mărunțire și cântărire a drogurilor”, a declarat Cătălina Crețu, purtător de cuvânt al IPJ Bacău.

Cele șapte persoane, în perioada 2017 – decembrie 2018, au desfășurat, în mod coordonat, activități ilicite de procurare, porționare, distribuire și comercializare de droguri de risc de tip cannabis și hașiș, către diferiți consumatori din județul Bacău.

Toți cei șapte suspecți au fost reţinuti pentru 24 de ore, iar 6 dintre aceștia au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii  infracţiunilor de trafic de droguri de risc în formă continuată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.