Tentativă de omor la Moineşti. O tânără a fost atacată de soţ cu un cuţit

Poliţiştii băcăuani fac anchetă pentru tentativă de omor, după ce o tânără de 22 de ani, din municipiul Moineşti, a fost atacată de soţ cu un cuţit. Din cauza geloziei şi a violenţelor, aceasta părăsise de curând locuinţa comună şi se mutase cu chirie într-o altă casă din oraş.

Furios, bărbatul a mers la locuinţa ei şi ar fi atacat-o cu un cuţit. Proprietarul a intervenit când a auzit scandal, însă tânără era deja rănită grav. Agresorul a fost imobilizat, până la sosirea poliţiştilor, iar victima a fost transportată la Spitalul Municipal de Urgenţă Moineşti pentru îngrijiri medicale.
Aici, doctorii au făcut eforturi ca să o stabilizeze şi după câteva ore au solicitat un elicopter SMURD, care a transportat-o la un spital din Iaşi, starea pacientei fiind critică. Ea prezenta plăgi înjunghiate severe la nivelul toracelui şi capului. Cazul a ajuns în atenţia ofiţerilor, iar tânărul de 26 de ani a fost reţinut pentru tentativă de omor. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul ar putea petrece mulţi ani în spatele gratiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.