Un nou atac al primarului Bacăului la adresa Vioricăi Dăncilă: “La ce bun să fie Dăncilă președintele PSD în continuare”?

Primarul municipiului Bacău, Cosmin Necula, rămas fără sprijinul politic al PSD în urma repetatelor atacuri la adresa Vioricăi Dăncilă, a lansat un nou atac la adresa șefei PSD. De data aceasta, Necula vorbește despre rezultatul alegerilor și se întreabă de c ear trebui să fie în continuare Dăncilă lider al partidului.

“Odată cu primul tur al alegerilor prezidențiale s-a terminat o campanie electorală care pare că nu a existat.

O campanie în care Iohannis era deja câștigător, cu multi psd-iști cărora le-a fost rușine să tragă pentru Dăncilă, cu Barna care s-a făcut de râs lamentabil și cu un scor neașteptat de bun pentru Mircea Diaconu.

Nicio surpriză că Iohannis a câștigat detașat, nici nu s-a chinuit prea tare. Poate a avut doar emoții ca nu cumva să intre Barna în turul 2 și să îi facă o viață foarte grea.

A fost prima campanie la prezidențiale în care PSD s-a chinuit să-și aducă propriul candidat în turul doi și a obținut cel mai mic scor din istorie. Nu poți să fii mulțumit cu așa ceva niciodată! Să vrei să fii măcar pe locul 2 ca să te salvezi. Mă întreb la ce bun să fie Dăncilă președintele PSD în continuare? Pe cine oare o ajuta?

Rezultatul lui Barna confirmă ceea ce s-a spus mereu în ultimul timp: dacă a dispărut Liviu Dragnea, celor de la USR le-a dispărut și mesajul, nu au mai știut ce să spună. Astfel au luat aproape jumătate din scorul de la europarlamentare. O cădere abruptă generată și de faptul că problemele de corupție cu fonduri europene ale lui Barna au dovedit că nu există Albă ca Zăpada useristă.

Mircea Diaconu a avut o prestație mai mult decat onorabilă care ne arată încă o dată că oamenii s-au cam săturat să vadă aceeași politicieni și aceleași sigle de partid, care nu oferă nimic nou și cel mai important, nimic bun electoratului.

În turul 2, cu o competiție fără miză între Iohannis și Dăncilă, este posibil să asistăm la o prezență foarte scăzută la vot”,  a scris Cosmin Necula pe Facebook.

În județul Bacău, ca și în municipiul Bacău, Klaus Iohannis a câștigat detașat alegerile în primul tur al prezidențialelor, la o distanță destul de mare de următorul clasat, Viorica Dăncilă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.