VIDEO: Cele mai noi imagini de pe șantierul centurii Bacăului. Asfaltul se toarnă kilometru după kilometru

Lucrările la Varianta Ocolitoare a Bacăului continuă în același ritm alert cu care au început, iar dacă în urmă cu nu foarte mult timp era anunțat că s-a început turnarea primului strat de asfalt pe o porțiune de un kilometru, iată că acum sunt deja 3,3 km pe care s-a așternut stratul de bază de asfalt.

Potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași, lucrările se derulează în prezent pe Calea 1 a tronsonului în profil de autostradă, în zona localității Letea Veche. Ulterior așternerii stratului de bază pe cei aproximativ 3,3 km, în pregătire se află un nou tronson de aproximativ 1,5 km, după care va fi abordată și Calea 2 a tronsonului în profil de autostradă.

Echipele de așternere ale constructorului se mută astăzi pe intrarea pe tronsonul de legătură între DN 2 și DN 11, în zona localităților Nicolae Bălcescu și Sărata. Lucrările sunt executate de asocierea Spedition UMB SRL – Tehnostrade, în baza unui ordin de începere a lucrărilor semnat pe 8 martie 2019. Contractul prevede proiectarea și execuția a 30,8 km de drum național, din care 16,269 km în profil de autostradă”, au transmis reprezentanții DRDP Iași.

1 COMENTARIU

  1. […] Lucrările la Varianta Ocolitoare a Bacăului continuă în același ritm alert cu care au început, iar dacă în urmă cu nu foarte mult timp era anunțat că s-a început turnarea primului strat de asfalt pe o porțiune de un kilometru, iată că acum s-a așternut deja o suprafață importantă din stratul de bază de asfalt, notează realitateadebacau.net. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.